buro & co

buro & co is…

Dat is de naam van mijn eigen bureau. Eigenlijk een logische voortzetting van de opdrachten die ik al tijdens mijn opleiding uitvoerde. Steeds meer bedrijven klopten bij mij aan voor een logo of andere vormgevingsklussen. Buro & Co was geboren en groeide als creatief bureau uit tot een sparringpartner voor bedrijven.

Buro & co ontwerpt logo’s die passen bij de identiteit van bedrijven, organisaties en vereniging. Ik geef hun visie een gezicht in de vorm van een complete huisstijl. Met een onderscheidend logo vertaal ik producten en visies. Ook drukwerk zoals flyers, posters, folders en brochures neem ik voor mijn rekening. Bijzondere opdrachten dagen me uit. Hoe gekker, hoe beter. Online of offline, digitaal of tastbaar. 

Voor wie werkt buro & co?

Buro & co werkt voor een breed scala aan bedrijven en organisaties. Starters vormen een belangrijke doelgroep. Ik ontwerp graag een beeldmerk dat past bij je identiteit en visie. Belangrijk voor de herkenbaarheid van je bedrijf! Uiteraard denk ik ook graag mee over een restyling van een al bestaand logo.

Mijn werkwijze

Een ontwerp begint met het inventariseren van jouw wensen.
Zijn we beiden in vorm dan gaat buro & co aan de slag.
In de tweede fase ontvang je drie gevarieerde logo-ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk is een combinatie van ontwerpen ook mogelijk.

Na betaling van de factuur ontvang je de bestanden in de door jou gewenste resolutie. Geschikt voor websites, een digitale handtekening en/of drukwerk.

Een complete huisstijl werkt op dezelfde wijze.
Een logo, een zakenkaartje, een envelop en briefpapier zijn inbegrepen.
Je ontvangt een drietal ontwerpen en maakt een keuze.

Na betaling van de factuur ontvang je de bestanden. Geschikt om aan te leveren
bij je eigen drukker.

Desgewenst draagt buro & co zorg voor het drukwerk dat vervolgens binnen enkele dagen wordt geleverd op een door jou aangegeven adres.

Heb je en flyer, een poster, een nieuwe brochure of ander drukwerk nodig? Buro & co verzorgt het graag. Bijzondere opdrachten? Daag me uit. Hoe gekker, hoe beter. Online of online, digitaal of tastbaar.

Alles tegen een vooraf bepaald tarief dus geen verrassingen achteraf.Neem voor meer informatie contact op.