Selecteer een pagina

Doelen stellen voor 2014? Ik had eigenlijk nog geen doelen gesteld, totdat ik de blog van Raimke (Groothuizen) en Maaike (van Dijk – Bokkers) had gelezen. Zij hadden hun doelen samengevat in vier themawoorden als leidraad voor het nieuwe jaar. Ik vond het een erg leuk idee en wie weet werkt het. Dus ik ben mijn doelen op papier gaan zetten voor dit jaar.

De doelen kan ik samenvatten in de volgende vier woorden:

 

buro-&-co-_-thema-balans-blog
Een goede balans vinden tussen werk, ontspanning en privé.

 

buro-&-co-_-thema-zichtbaarheid-blog
Mijzelf meer laten zien wie ik ben en hoe ik overkom, zowel van binnen als van buiten.
Ik zou wel graag kleur- en kledingadvies willen. Daarnaast wil ik wel graag adverteren.

 

buro-&-co-_-thema-orde-blog
Een goede planning maken. Dit hangt ook wel samen met het woord balans.
Ik moet het overzicht hebben wat voorrang heeft en wat nog even kan blijven liggen.

 

buro-&-co-_-thema-sparren-blog
Graag wil ik met andere ondernemers lekker sparren over van alles en nog wat.
Het doel is dan mooie ideeën realiseren en wie weet komen er nog mooie samenwerkingen tot stand.