Selecteer een pagina

Zal ik een relatiegeschenk geven? Ik dacht: DOEN! Maar waarom moet ik het dan doen? Nou als blijk van vertrouwen en waardering. Oké.  En aan wie geef ik een relatiegeschenk? Uhm, aan je klanten en samenwerkingspartners. Dat is helder. Wat gaat mij dat kosten? Dat is afhankelijk wat je wilt geven. Oja.

plaatsje burokalender Ik ben vast niet de enige die deze conversatie met zichzelf heeft gehouden om het wel of niet geven van een relatiegeschenk en wat er verder bij komt kijken. Natuurlijk kost het geld, maar je moet het ook van de positieve kant bekijken. Je hebt een contactmoment, het is een stukje reclame van jezelf en de relatie voelt zich niet vergeten. Én, wie vindt het nou niet leuk om een cadeautje te krijgen?


Origineel, bruikbaar en….

Dan is de grote vraag, wat ga ik dan schenken aan mijn relaties? Ik was er eigenlijk al gauw uit. Niet te ingewikkeld, bruikbaar: een bureaukalender. Van mijzelf weet ik dat ik regelmatig de kalender erbij pak. Voornamelijk de weeknummers vind ik handig. Dus ik dacht, mijn relaties zullen dit vast ook hebben.

Uit de reacties blijkt wel dat ze er erg blij mee zijn en dat het super handig is. Een tip: denk niet te moeilijk over je relatiegeschenk, het gaat om het gebaar en de waardering.

Win

Wil je ook een handige burokalender? Ik geef er 1 weg. Wat moet je daarvoor doen? Stuur een mail naar info@buroenco.nl en wie weet ben jij de gelukkige. [winactie is helaas al afgelopen]