Selecteer een pagina

Een papieren tijdschrift of nieuwsbrief is not done in deze tijd. Je leest veel tweets of posts met ‘Meld je nu aan en download gratis het e-book’ of ‘Schrijf je in en ontvang gratis het e-zine’. Uiteraard heb ik mij ook regelmatig voor nieuwsbrieven aangemeld om iets gratis te ontvangen, ook voor de nieuwsbrief van Afslanken & Meer. Naast een nieuwsbrief ontving ik ook  het eerste e-magazine van Afslanken & Meer. Het e-zine was erg informatief, maar ja, ik miste natuurlijk het stukje vormgeving. Dus ik zag  een uitdaging, aangezien ik nog niet eerder een e-zine heb gemaakt.


Energie
boost
Hilde en ik hebben elkaar leren kennen via een workshop van Stijlvol Creatie. Dus Hilde ontving geen feedback van een vreemde, dat scheelt soms ook. Ik mailde Hilde van Afslanken & Meer na het ontvangen van haar e-zine. De opzet en de inhoud van het e-zine was prima, maar het kan altijd beter. De feedback, zowel positief als negatief werd goed ontvangen door Hilde. Naast feedback kwamen er  allerlei ideeën in mij naar boven en deze deelde ik met Hilde. We waren ineens aan het brainstormen via de mail. Een enorme energieboost kwam er los van beide kanten. Er kwamen zoveel leuke items voorbij, we werden steeds enthousiaster. Uiteindelijk heb ik aangeven dat ik wel een opzet wilde maken voor de nieuwe editie van het e-zine. Dit leidde tot een lunchafspraak waarbij we alle ideeën en items op een rij hebben gezet om er een mooie volgende editie van te maken.


2e Editie

De taken werden verdeeld, ik zorgde voor de opmaak en Hilde voor de inhoud. Klinkt logisch. De samenwerking ging perfect en de deadline werd gehaald van 1 november. Er staan super leuke rubrieken en items in. Ik mag wel zeggen, dat mijn eerste e-zine een mooi exemplaar is geworden. Cliënten van Afslanken & Meer waren erg enthousiast over het vernieuwde e-zine.
Ik kijk nu al uit naar de volgende editie, waarin wellicht nog een aantal leuke nieuwe dingen in voor komen. Dus ik zeg meld je aan en ontvang gratis het e-zine van Afslanken & Meer.

Is een e-zine ook iets voor jou? Mail of bel mij gerust, zodat we tijdens een bakje koffie kunnen brainstormen over de vormgeving en invulling.