Selecteer een pagina

Het is zo ver: vakantie en zwangerschapsverlof. Het perfecte moment om het een en ander onder handen te nemen. Uiteraard ga ik genieten van mijn verlof, maar helemaal stilzitten kan ik niet. Ideeën waar ik al langer mee loop kan ik mooi verder gaan uitwerken. Een aantal van die punten zijn een nieuwe website en de lang beloofde nieuwsbrief. De rest van de ideeën zet ik even op een to-do-lijst voor als ik er aan toe kom.

Schoonmaak in je huisstijl
Mop and BucketLaatst had ik een artikel gelezen via Vrouw & Passie: Tijd voor de grote schoonmaak in je huisstijl. Dat vond ik nog niet eens zo’n slecht idee en ik liep al langer met die gedachte. Als grafische vormgever moet alles natuurlijk op en top zijn. Daarnaast ben je ook nog eens snel kritisch op eigen ontworpen middelen. Tenminste daar heb ik last van (iets met een geboortekaartje op dit moment ;)). Een nieuwe site wilde ik al, maar na het lezen van het artikel via V&P kreeg ik ineens nog wat andere ideeën over mijn huisstijl. Mijn vakantie en verlof zijn perfect om de ideeën te gaan  uitwerken en te realiseren. Mijn streven is als mijn verlof afgelopen is, ik in ieder geval een nieuwe website heb. Dus aan de slag dan maar.

Wil jij ook een stofdoek door je huisstijl halen en heb je daar hulp bij nodig? Mail of bel mij gerust, zodat we tijdens een bakje koffie kunnen brainstormen over ideeën.